| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
anulka.1
|
Wysłany: 29-02-2008 12:59:19 Temat postu: |
|
|
|
Wiecha już sterczy  |
|
| Powrót do góry |
|
|
Connection11
|
Wysłany: 05-03-2008 15:48:41 Temat postu: |
|
|
|
Pozdrawiam wszystkich przyszłych sąsiadów i ..ma się rozumieć sąsiadki
Wasz neighbour z ósmego
Dodałem jeden "pstryk" zdjęcie z 02. marca |
|
| Powrót do góry |
|
|
kiraa
|
Wysłany: 24-04-2008 13:31:30 Temat postu: |
|
|
|
witam wszystkich,
niby jeszcze prawie rok do konca inwestycji, a i jeszcze administracja nas czeka, ale w sumie warto rozruszac forum.
Juz zadalem to pytanie na http://www.zielonyzakatek.fora.pl/
czyli, ktore forum wybieramy jako "glowne" by sie nie rozdrabniac |
|
| Powrót do góry |
|
|
kmic
|
Wysłany: 28-05-2008 07:40:32 Temat postu: Witam !! |
|
|
|
Witam wszystkich przyszlych mieszkańców budynku przy Pory 65 - Zielony Zakątek - Włodarzewska SA.
Jakis czas temu zalozylem forum pod adresem www.pory65.fora.pl - mam nadzieje ze z czasem stanie sie to miejscem wspolnych dyskusji na temat naszych przyszlych mieszkan.
pozdrawiam i zapraszam do dyskusji na www.pory65.fora.pl  |
|
| Powrót do góry |
|
|
joa21 Site Admin
|
Wysłany: 28-05-2008 13:19:52 Temat postu: |
|
|
|
widze 3 konkurencyjne fora  |
|
| Powrót do góry |
|
|
sskubida
|
Wysłany: 30-05-2008 17:23:18 Temat postu: |
|
|
|
| Witam, mieszkańców zielonego zakątka, słuchajcie zastanawiam się nad kupnem mieszkania nawet mam już zarezerwowane , dosłownie wszystko mi odpowiada, w zielonym zakątku, miejsce mieszkanie cena, natomiast nie wiem nic na temat developera włodarzewska. Na innym forum napisałem podobny temat, czy wiecie coś więcej o wykończeniach mieszkań klatek,jakie wstawiają windy, drzwi wejściowe do mieszkań. Czy to jest solidny i uczciwy developer, jakie materiały stosuje, czy wywiązuje się z terminów? poczytałem na necie troche o złej opinii jaką wystawili mieszkańcy inwestycji KEN 2 i DRAWSKA C, ciekawy jestem czy to jest prawda? Proszę o podpowiedź. S.S |
|
| Powrót do góry |
|
|
|